Hvorfor ikke se en terningkast tre-film i dag?

Mandag 14 Sep 2015, kl. 20:56

Her er dagens tv-tips.

Vi befinner oss i en tid hvor klassikere, bunnsolid håndverk og filmopplevelser som kan slå lufta ut av deg er mer tilgjengelige enn vann i springen.

For å få tilgang på springvann må man jo tross alt reise seg fra sofaen.

Dermed er det en merkelig følelse å ønske å se en film som, ifølge Wikipedia og Rotten Tomatoes og Metacritic, har fått «mixed reviews» og hviler i et terningkast tre/53 prosent fresk/51 metapoeng-aktig landskap.

Det oppleves nærmest umoralsk, det å ønske å kaste bort 86 minutter av livet på en slik film.

Men altså, Seann William Scott. Gode gamle Stifler fra «American Pie»-filmene. Det er noe grunnleggende sympatisk ved fyren.

Kanskje er det det at han ikke har hatt tidenes karriere etter gjennombruddsrollen, selv om «Role Models» og «Goon» var trivelige blipp på radaren.

Man får lyst til å se ham lykkes. Gjerne i en litt seriøs rolle, for hva er vel kjekkere enn komiskuespillere som overrasker med spennet i evnene sine?

Og dermed får man lyst til å se «The Promotion», som nettopp ramlet ut på Viaplay.

Selv om den aldri fikk tidenes mottakelse.

En dramakomedie hvor Scott og John C. Reilly er to arbeidskarer som kjemper om hvem som skal få en helt ok jobb som sjef for et supermarked.

Og slik går dagene.

Se også:


Apropos anmeldelser har filmutgaven av Gillian Flynn-romanen «Dark Places» nettopp kom ut på kino, til alt annet enn panegyriske kritikker.

En viktig årsak til at boka har blitt festet til filmduken er antagelig filmsuksessen «Gone Girl», basert på boka Flynn skrev etter «Dark Places».

Der middelmådigheten krever en tur i kinosalen for å beskues, er knallfilmen ute på C More.

Som jo er kjekt.

Les også