Vi har forøyeblikket problemer med innlogging på se.no, alle andre tjenester fungerer som normalt. Vi jobber med å løse saken. Lukk

20 søketreff på:

Søk
Alle treff (20)
Tv-serier (4)
På tv (16)

Tv-serier (4)

Celebert selskap

Etter en sesong hjemme hos hobbykokker Norge rundt er det nå klart for middagsbesøk hjemme hos landets kjendiser, og her...

So you think you can dance

«So You Think You Can Dance», forkortet SYTYCD, er et amerikansk virkelighetsdramaprogram som går på FOX i USA der de sø...

Seinfeld

Seinfeld er en amerikansk situasjonskomedie som handler om komikeren Jerry Seinfeld (som spiller en karikert utgave av s...

4-stjerners middag halv åtte

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjeste...

På tv (16)

søndag 01.02.2015

4-stjerners middag (9)

15:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Terje Håkonsen inviterer Kim Kolstad, Simone Eriksrud og Aylar Lie til en økologisk aften. Han velger å starte kvelden ute i det fri, og tar med gjestene på stand up paddle board ute i Oslofjorden, noe som byr på problemer for Aylar og hennes høyhælte sko.

4-stjerners middag (9)

15:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Terje Håkonsen inviterer Kim Kolstad, Simone Eriksrud og Aylar Lie til en økologisk aften. Han velger å starte kvelden ute i det fri, og tar med gjestene på stand up paddle board ute i Oslofjorden, noe som byr på problemer for Aylar og hennes høyhælte sko.

4-stjerners middag (10)

16:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Kim Kolstad inviterer på middag i sitt herskapelige hjem på Stabekk. Han er svært opptatt av råvarene, og drar på Finstad gård for å finne de beste. Til forrett serverer Kim gresskar og blåskimmelost, noe som begeistrer Terje, siden han liker blåskimmelost, selv om han ikke synes det smaker noe godt.

4-stjerners middag (10)

16:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Kim Kolstad inviterer på middag i sitt herskapelige hjem på Stabekk. Han er svært opptatt av råvarene, og drar på Finstad gård for å finne de beste. Til forrett serverer Kim gresskar og blåskimmelost, noe som begeistrer Terje, siden han liker blåskimmelost, selv om han ikke synes det smaker noe godt.

4-stjerners middag (11)

17:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Simone Eriksrud lager en meny inspirert av sine mange opphavsland, og inviterer gjestene sine på barte-onsdag til blandet mottakelse. Til forrett får gjestene servert tyrkiskinspirert tapas, noe Terje setter spesielt stor pris på. Hovedretten er tysk schnitzel som Ole Martin mener er litt i tykkeste laget. Dessverre for Simone spiser ikke Aylar svin, og blir sittende med tre asparges med saus til.

4-stjerners middag (11)

17:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Simone Eriksrud lager en meny inspirert av sine mange opphavsland, og inviterer gjestene sine på barte-onsdag til blandet mottakelse. Til forrett får gjestene servert tyrkiskinspirert tapas, noe Terje setter spesielt stor pris på. Hovedretten er tysk schnitzel som Ole Martin mener er litt i tykkeste laget. Dessverre for Simone spiser ikke Aylar svin, og blir sittende med tre asparges med saus til.

4-stjerners middag (12)

18:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Aylar Lie innrømmer at hun ikke bruker mye tid på kjøkkenet, men synes det er hyggelig å ha gjester på besøk. Hun vil derfor servere en så klassisk rett som biff med bearnaise, men etter gode råd i butikken blir hun overtalt til å lage en saus av kjøttets stekesky. Som underholdning arrangerer Aylar en mimekonkurranse, der Terje Håkonsen sliter fælt med å etterlikne kroppsspråket til Pamela Anderson.

4-stjerners middag (12)

18:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Aylar Lie innrømmer at hun ikke bruker mye tid på kjøkkenet, men synes det er hyggelig å ha gjester på besøk. Hun vil derfor servere en så klassisk rett som biff med bearnaise, men etter gode råd i butikken blir hun overtalt til å lage en saus av kjøttets stekesky. Som underholdning arrangerer Aylar en mimekonkurranse, der Terje Håkonsen sliter fælt med å etterlikne kroppsspråket til Pamela Anderson.

mandag 02.02.2015

4-stjerners middag (13)

19:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Denne uken er vi i Bergen, og Jon Hartvig Børrestad er første mann ut til å invitere til middag. Gjester er Eli Kari Gjengedal, Carl-Erik Torp og selveste ordføreren, Trude Drevland. Og siden vi er i Bergen, har vi også fått tak i Vestlandets beste kokk som supervikar for Ole Martin Alfsen: norgesmester og nordisk mester i kokkekunst, Erling Sundal. Jon har kjøpt inn ny gryte for å steke lammeskankene han skal servere til hovedrett, men det nye redskapet byr på store problemer og Jon ender opp med et røyklagt kjøkken. Da hjelper det heller ikke at lam er det verste Eli Kari vet om. Til underholdning får gjestene på seg bind for øynene og utsatt for tre bokser med ymse innhold de skal kjenne seg fram til hva inneholder. Heldigvis for Jon er Carl-Erik utstyrt med pacemaker, som gjør at det hele føles litt tryggere.

4-stjerners middag (13)

19:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Denne uken er vi i Bergen, og Jon Hartvig Børrestad er første mann ut til å invitere til middag. Gjester er Eli Kari Gjengedal, Carl-Erik Torp og selveste ordføreren, Trude Drevland. Og siden vi er i Bergen, har vi også fått tak i Vestlandets beste kokk som supervikar for Ole Martin Alfsen: norgesmester og nordisk mester i kokkekunst, Erling Sundal. Jon har kjøpt inn ny gryte for å steke lammeskankene han skal servere til hovedrett, men det nye redskapet byr på store problemer og Jon ender opp med et røyklagt kjøkken. Da hjelper det heller ikke at lam er det verste Eli Kari vet om. Til underholdning får gjestene på seg bind for øynene og utsatt for tre bokser med ymse innhold de skal kjenne seg fram til hva inneholder. Heldigvis for Jon er Carl-Erik utstyrt med pacemaker, som gjør at det hele føles litt tryggere.

tirsdag 03.02.2015

4-stjerners middag (14)

19:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Eli Kari Gjengedal inviterer hjem til sitt lille hus fra 1600-tallet. Hun underholder gjestene med typisk 1600-tallsunderholdning, som er å fortelle en grisevits. Men selv om denne er nokså håpløs, ender det i latter og tårer lenge før historien når poenget. På bordet disker hun opp med løksuppe og ferskt brød til forrett. Til hovedrett tror alle gjestene at de skal få sjømat, men blir overrasket med god, gammeldags lapskaus. Jon Hartvig Børrestad mener lapskaus er litt «usexy", mens Trude Drevland syns den smaker «outstanding". Jon er overbevist om at en beruset Trude Drevland er bedre enn en edru Trude Drevland, og forsøker å skjenke henne med god vin. Til dessert serverer hun vafler og syltetøy, men Carl Erik må steke vaflene etter instruks fra Eli Kari. Erling Sundal viser hvordan man lager et ekte surdeigsbrød. Jon Hartvig Børrestad avslutter måltidet med en grovis funnet på internett, fortalt med intens innlevelse på nordnorsk dialekt.

4-stjerners middag (14)

19:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Eli Kari Gjengedal inviterer hjem til sitt lille hus fra 1600-tallet. Hun underholder gjestene med typisk 1600-tallsunderholdning, som er å fortelle en grisevits. Men selv om denne er nokså håpløs, ender det i latter og tårer lenge før historien når poenget. På bordet disker hun opp med løksuppe og ferskt brød til forrett. Til hovedrett tror alle gjestene at de skal få sjømat, men blir overrasket med god, gammeldags lapskaus. Jon Hartvig Børrestad mener lapskaus er litt «usexy", mens Trude Drevland syns den smaker «outstanding". Jon er overbevist om at en beruset Trude Drevland er bedre enn en edru Trude Drevland, og forsøker å skjenke henne med god vin. Til dessert serverer hun vafler og syltetøy, men Carl Erik må steke vaflene etter instruks fra Eli Kari. Erling Sundal viser hvordan man lager et ekte surdeigsbrød. Jon Hartvig Børrestad avslutter måltidet med en grovis funnet på internett, fortalt med intens innlevelse på nordnorsk dialekt.

onsdag 04.02.2015

4-stjerners middag (15)

19:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Carl-Erik Torp er fast bestemt på imponere gjestene i kveld, spesielt ordfører Trude Drevland. Han tar nemlig imot gjestene på Brann stadion, det aller helligste i Bergen by. Her blir de møtt av buekorps og brannsupporterne i Bataljonen, før de får på seg branndrakt og deltar i straffesparkkonkurranse mot Branns førstekeeper Piotr Leciejewski. Dette setter ordføreren umåtelig stor pris på. Hovedretten er lam, det verste Eli Kari vet om. Erling Sundal ser for seg at det kan bli litt rester av lammet og viser hvordan man kan utnytte restene til å lage en deilig lammekebab til dagen etter. Desserten har Carl-Erik valgt å kalle panna-rett-i-potta, noe Drevland til slutt forstår må være en form for pannacotta.

4-stjerners middag (15)

19:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Carl-Erik Torp er fast bestemt på imponere gjestene i kveld, spesielt ordfører Trude Drevland. Han tar nemlig imot gjestene på Brann stadion, det aller helligste i Bergen by. Her blir de møtt av buekorps og brannsupporterne i Bataljonen, før de får på seg branndrakt og deltar i straffesparkkonkurranse mot Branns førstekeeper Piotr Leciejewski. Dette setter ordføreren umåtelig stor pris på. Hovedretten er lam, det verste Eli Kari vet om. Erling Sundal ser for seg at det kan bli litt rester av lammet og viser hvordan man kan utnytte restene til å lage en deilig lammekebab til dagen etter. Desserten har Carl-Erik valgt å kalle panna-rett-i-potta, noe Drevland til slutt forstår må være en form for pannacotta.

torsdag 05.02.2015

4-stjerners middag (16)

19:30 på TVNorge

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Bergensordfører Trude Drevland inviterer gjestene sine til en høytidelig og staselig middag på Troldhaugen, Edvard Griegs gamle hjem. Hun har til og med fått tak i et transportabelt kjøkken i en gammel Citroën for å klare å lage middag til gjestene sine i så vakre omgivelser. Trude tar imot gjestene med et vakkert musikkstykke skrevet av Grieg, framført på Griegs gamle klaver. Stemningen er satt, og gjestene er trollbundet fra første note. Etter musikkstykket serverer Trude grillet hummer med sterkt kryddersmør til forrett. Kokken reagerer på at hummeren er varmebehandlet to ganger, og viser et alternativ til forretten: hummer carpaccio. Til hovedrett blir det landkylling med rotgrønnsaker. Guttene mener Trude har litt divafakter, og at hun kunne vært skuespiller. Detter er ikke Trude selv enig i, mens Jon mener hun hadde vært perfekt til en rolle som Flettfrid Andresen.

4-stjerners middag (16)

19:30 på tvnhd

(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Bergensordfører Trude Drevland inviterer gjestene sine til en høytidelig og staselig middag på Troldhaugen, Edvard Griegs gamle hjem. Hun har til og med fått tak i et transportabelt kjøkken i en gammel Citroën for å klare å lage middag til gjestene sine i så vakre omgivelser. Trude tar imot gjestene med et vakkert musikkstykke skrevet av Grieg, framført på Griegs gamle klaver. Stemningen er satt, og gjestene er trollbundet fra første note. Etter musikkstykket serverer Trude grillet hummer med sterkt kryddersmør til forrett. Kokken reagerer på at hummeren er varmebehandlet to ganger, og viser et alternativ til forretten: hummer carpaccio. Til hovedrett blir det landkylling med rotgrønnsaker. Guttene mener Trude har litt divafakter, og at hun kunne vært skuespiller. Detter er ikke Trude selv enig i, mens Jon mener hun hadde vært perfekt til en rolle som Flettfrid Andresen.