Vi har forøyeblikket problemer med innlogging på se.no, alle andre tjenester fungerer som normalt. Vi jobber med å løse saken. Lukk

4 søketreff på:

Søk

På tv (4)

torsdag 24.07.2014

Baronessen flytter inn (14)

13:40 på tv2bliss

(Baronessen flytter ind) Dansk livsstilsprogram. Caroline Fleming er en tidligere baronesse og innehaver av Valdemar Slott. Hun har medvirket i flere danske TV-program og har sin egen parfymeserie. I «Baronessen flytter inn» bytter Fleming liv med en helt alminnelig kvinne. Når Fleming flytter inn i en familie, kan kvinnen som vanligvis bor der, se frem til en luksusopplevelse for livet med lekre biler og skjønnhetsbehandlinger. Baronessen vil med sin gode stil og etikette, tilføre kvinnens hjem og familie en vitamininnsprøytning i hverdagen. Hos familien Starke Jørgensen i Bov er tonen alt annet enn høflig, barna roter på rommet og pappa Johnny er treg opp av sengen og hjelper lite til med husarbeid. Baronesse Caroline Fleming flytter inn og sender husets frue på luksusopphold. Hun returnerer til en helt forandret familie.

fredag 25.07.2014

Baronessen flytter inn (15)

13:40 på tv2bliss

(Baronessen flytter ind) Dansk livsstilsprogram. Caroline Fleming er en tidligere baronesse og innehaver av Valdemar Slott. Hun har medvirket i flere danske TV-program og har sin egen parfymeserie. I «Baronessen flytter inn» bytter Fleming liv med en helt alminnelig kvinne. Når Fleming flytter inn i en familie, kan kvinnen som vanligvis bor der, se frem til en luksusopplevelse for livet med lekre biler og skjønnhetsbehandlinger. Baronessen vil med sin gode stil og etikette, tilføre kvinnens hjem og familie en vitamininnsprøytning i hverdagen. Caroline Flemming bytter liv med en travel familiemor, som får flytte inn på Valdemar Slott, mens baronessen får skikk på saker og ting hjemme hos familien.

lørdag 26.07.2014

Baronessen flytter inn (11)

06:00 på tv2bliss

(Baronessen flytter inn) Dansk underholdningsprogram. Caroline Fleming er tidligere baronesse og innehaver av Valdemar Slott. Hun har medvirket i flere danske TV-programmer og har sin egen parfymeserie. I «Baronessen flytter inn» bytter hun liv med en helt alminnelig kvinne. Caroline Fleming er tidligere baronesse og innehaver av Valdemar Slott. Hun har medvirket i flere danske TV-programmer og har sin egen parfymeserie. I «Baronessen flytter inn» bytter hun liv med en helt alminnelig kvinne.