} Gøy på landet - treff - Se.no: TV-guide - se hele ukas TV-program

søketreff på:

Søk

På tv (8)

mandag 12.10.2015

Gøy på landet (1)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) "Gøy på landet"-bussen er framme på turens første stopp, Audnedal i Vest-Agder. Her skal 20 byjenter tilbringe de kommende dagene, og det er kommunen og tre ungkarer sin oppgave å sjarmere kvinnene nok til at de ønsker å bli i bygda. Til første møte gjør de tre utvalgte ungkarene en litt uvanlig entré, en ankomst damene har delte meninger om.

tirsdag 13.10.2015

Gøy på landet (2)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Ungkaren Harald på 25 er ikke redd for å vise frem sine myke og feminine sider og setter i gang med lefsebaking for å imponere byjentene. Erik derimot får damenes blod til å bruse når han legger opp til et treff med fart og spenning.

onsdag 14.10.2015

Gøy på landet (3)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Det er klart for 17. mai-feiring i Audnedal og det ligger an til å bli en dag damene sent vil glemme. Men alt er ikke bare fryd og gammen på Sørlandet: Ungkaren Harald oppdager at det ikke er lett å date flere på en gang og blir passe oppgitt over en av byjentene.

torsdag 15.10.2015

Gøy på landet (4)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Det er ungkarenes siste mulighet til å overbevise damene om at de bør bli i bygda. Flere av damene har allerede latt seg sjarmere av kommunens tre utvalgte ungkarer, men er det nok til at de velger å bli i Audnedal, eller vil de gå på bussen igjen og reise videre?

mandag 19.10.2015

Gøy på landet (5)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) "Gøy på landet"-bussen er fremme i bygd nummer to, Kviteseid i Telemark, og damene blir imponert over den nasjonalromantiske velkomsten. I bunad fra topp til tå ønsker de tre ungkarene velkommen og setter kronen på verket når de får frem prinsessefølelsen hos de single jentene.

tirsdag 20.10.2015

Gøy på landet (6)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Hvem av byjentene duger best som gårdskjerring? Det ønsker Kviteseid-ungkaren Dag Rune å finne ut når han arrangerer en konkurranse for damene sine. Samtidig kan det virke som Kristoffer har truffet blink med en av jentene, mens Ljupcho sliter med kommunikasjonen.

onsdag 21.10.2015

Gøy på landet (7)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Det er klart for tunfest i Kviteseid, og hele bygda deltar i forberedelsene. Byjentene slipper ikke unna, og lager blant annet brød og suppe med en av ungkarene. I tillegg får Ljupcho i gang dansefoten hos damene.

torsdag 22.10.2015

Gøy på landet (8)

07:15 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Det er ungkarenes siste sjanse til å overbevise byjentene om at de bør bli i Kviteseid og gjør det de kan for å imponere damene. Det blir en våt affære hos Dag Rune, mens Kristoffer sjarmerer med ridetur i vakre omgivelser. Men er det nok? Vil noen av damene bli igjen i bygda når bussen kjører videre?