} Gøy på landet - treff - Se.no: TV-guide - se hele ukas TV-program

søketreff på:

Søk

På tv (8)

mandag 30.11.2015

Gøy på landet (33)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Neste stopp er Gratangen i Sør-Troms, som byr på vakker nordnorsk natur, utadvendte innbyggere og ikke minst tre kjekke ungkarer. Gründer og friluftsentusiast Lars Christian Berg, student og kokk Kristoffer Sørensen og slakter og jaktelsker Knut Erik Rekstad. Det tar ikke lang tid før byjentene får et godt øye til Gratangens flotte ambassadører.

tirsdag 01.12.2015

Gøy på landet (34)

06:50 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Damene er klare for å bli bedre kjent med ungkarene og Gratangen. Lars Christian har et tettpakket program med padling, nydelig mat på stranda og hundespannkjøring. Jentene er veldig fornøyde og flere av dem vil gjerne treffe ham igjen. Kristoffer tar jentene med til en liten utsiktstopp, mens Knut Erik tar med damene på fisketur.

onsdag 02.12.2015

Gøy på landet (35)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Byjentene får ulike oppdrag, og de skal konkurrere om hvem som utøver oppgavene raskest og best. De skal innom båtbygging, filetere fisk og peke ut innvoller, og til slutt tilberede kveldens middag. Konkurransen avsluttes med en samling hvor vinneren kåres og får tilbud om jobb i kommunen!

torsdag 03.12.2015

Gøy på landet (36)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Det er siste dag i Gratangen, og ungkarene har kun denne dagen på å overbevise jentene om at de må bli i bygda. Lars Christian og Kristoffer lar damene treffe venner og familie, mens Knut Erik håper en eller flere blir igjen hvis de får tilbringe litt mer tid med ham alene. Har Gratangen og de tre ungkarene det som skal til for å friste byjentene til å hoppe av bussen?

mandag 07.12.2015

Gøy på landet (37)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Finnmark og Lebesby er neste stopp for byjentene. De har forhåpninger om å se både samer og reinsdyr. Ungkarene Steve, Sverre og Steffan sjarmerer jentene, som er veldig fornøyd med bygdas ungkarer.

tirsdag 08.12.2015

Gøy på landet (38)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) De av jentene som har bestemt seg for å bli bedre kjent med Steffan, drar til sjøs på kongekrabbefiske. Sverre prøver å få jentene til å hoppe i det iskalde Nordishavet - og lykkes, mens Steve byr på stemning i stampen og en noe uvanlig smaksopplevelse, nemlig reinsdyrhjerte.

onsdag 09.12.2015

Gøy på landet (39)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Steve er hjemme alene og hva er mer naturlig enn å invitere jentene på en hjemme alene-fest i god nordnorsk stil? Steffan og jentene må på posten for å få tak i drikkevarer til punsjen, mens Sverre og jentene står for underholdningen.

torsdag 10.12.2015

Gøy på landet (40)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Det er siste dag i Lebesby og byjentene skal snart bestemme seg for om de vil være igjen i bygda. Steve tar med jentene på aktmaling, med seg selv som modell. Sverre tester jentenes fysikk på styrkerommet og på fotballbanen.