søketreff på:

Søk

På tv (4)

mandag 06.04.2015

Gøy på landet (21)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. Damene ankommer vakre Vestnes i Møre og Romsdal, og får sitt første møte med Trond og Sivert. De blir raskt fascinert av de to sporty ungkarene, som varter opp med dagens utfordring; å pynte opp to traktorer! Dagen ender med middag ute i friluft, og alle ser ut til å være fornøyd med både natur, gjestfrihet og ungkarer.

tirsdag 07.04.2015

Gøy på landet (22)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. Det er andre dag i Vestnes kommune og Sivert inviterer de fem damene han har valgt med på stevnemøte hjem til gården sin. Der har han lagt opp til en konkurranse, hvor den heldige vinner får alenetid med ungkaren, samt en helt egen intimkonsert. Fridtjof og Alexander utforsker bygda nærmere, og får en idé på hva de kan gi tilbake til bygda.

onsdag 08.04.2015

Gøy på landet (23)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. I dag tar Trond de utvalgte med på hesteryggen, og det blir en fin måte å bli bedre kjent på. Aimee er fortsatt sjarmert av den maskuline møringen, og har fått litt av hvert å tenke på. Dagen avsluttes med en deilig middag, og Sivert begynner å peke seg ut noen han gjerne vil bli bedre kjent med.