søketreff på:

Søk

På tv (8)

mandag 27.04.2015

Gøy på landet (37)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet) Norsk realityserie. Damene ankommer Sokndal i Rogaland kommune og møter Martin og Glenn. Alle damene blir bergtatt av de to kjekkasene. Begge ungkarene inviterer på sukkersøte stevnemøter med godteri og honning. Martin gir damene en innføring i blomster og bier, og Glenn kan by på sjømat og hvitvin. Alle ønsker å bli invitert med i morgen, så nå må sjarmen skrus på.

tirsdag 28.04.2015

Gøy på landet (38)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. I dag blir damene til Martin invitert med på en litt uvanlig fiskekonkurranse, og den heldige vinneren får alenetid med ungkaren. Glenn tar med sine gjester på en sykkeltur rundt øya, som ender med grilling og rødvin. Stine har fått et godt øye til ungkaren og forsøker å imponere med sin parodi av en geit. Blir Glenn imponert?

onsdag 29.04.2015

Gøy på landet (39)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. Dette blir en dag hvor ungkarene må svare på nokså direkte spørsmål fra jentene, og det får resultater. Martin avslører hvem av damene han liker best, og ting ser ut til å skje. Sokndal er kjent for sin helt spesielle kjærlighetsuke og det vil Alexander og Fridtjof forske mer i. Og damene får vite hvem som skal være med på aller siste stevnemøte.

torsdag 30.04.2015

Gøy på landet (40)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet) Norsk realityserie. Martin inviterer damene hjem til sin fantastiske familieeiendom, hvor han setter dem i arbeid for sjekke konepotensialet. Glenn har enda ikke avslørt hvem av damene han liker best, helt til han inviterer på litt alenetid med en av dem. Velger noen av damene å bli igjen her i Sokndal, eller skal de ta kofferten og bli med videre til Flå?

mandag 04.05.2015

Gøy på landet (41)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet) Norsk realityserie. (Gøy på landet, år 2) Damene ankommer Flå, som blir Gøy på landets aller siste bygd i år. Bygda har valgt ut Espen og svenske Johannes til ukas ungkarer. Spesielt for dagen, er at nå får ikke damene bestemme hvem de vil møte igjen etter første hilserunde. Johannes er svært direkte, og kan allerede etter første dag bekrefte at han har forelsket seg i en av damene.

tirsdag 05.05.2015

Gøy på landet (42)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet) Norsk realityserie. (Gøy på landet, år 2) I dag tar Espen damene han har valgt med ut på en båttur. Han kan imponerer med å lese opp et selvskrevet dikt. Johannes tar sine damer med opp i fjellveggen, og alle blir imponert over hvor flink han er til å passe på dem. Både Marte og Aina har et spesielt godt øye til Johannes, og det blir nå om å gjøre å vise seg frem på en best mulig måte.

onsdag 06.05.2015

Gøy på landet (43)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet) Norsk realityserie. (Gøy på landet, år 2) Johannes vil ta med damene på fisketur, mens Espen tar med damene for å mate elg. Fridtjof og Alexander vil gi noe tilbake til bygda, og får en idé om hvordan man kan trekke turister. Dagen ender med en romantisk middag på Norefjell, og alle ser ut til å trives i hverandres selskap. Problemet er bare at både Aina og Marte liker den samme gutten.

torsdag 07.05.2015

Gøy på landet (44)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet) Norsk realityserie. (Gøy på landet, år 2) Det er aller siste dag for jentene i Gøy på landet-bussen og siste sjanse til å satse på en ungkar. Johannes og Espen har invitert med alle fra gårsdagens stevnemøte. Det blir en følelsesladet avslutning på turen. Nå skal de bestemme seg; drar de alene tilbake til hovedstaden, eller tar de kofferten og satser alt på turens siste stoppested?