søketreff på:

Søk

På tv (4)

mandag 02.03.2015

Gøy på landet (1)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. Målselv i Troms er første bygd ut når 20 single bydamer setter seg på Gøy på landet-bussen, på jakt etter drømmemannen og drømmebygda. Målselvs ungkarer blir umiddelbart betatt av jentene, som på sin side bruker litt tid på å la seg fascinere.

tirsdag 03.03.2015

Gøy på landet (2)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. Det blir en leken dag i Målselv. Øystein (29) oppfordrer til akebakkekonkurranse, men blir overrasket nå han ser at noen av damene var litt bedre enn han hadde forventet seg. Bjørn Olav (34) viser stolt frem Målselvs samekultur, og inviterer på tradisjonell samekost. På kvelden setter ungkarene inn sjarmstøtet, og tar med jentene ned i en spektakulær grotte.

onsdag 04.03.2015

Gøy på landet (3)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. Bjørn Olav tar de tre utvalgte byjentene med på en dyrevennlig elgjakt, og det oppstår nokså intime øyeblikk når han endelig får alenetid med noen av damene. Øystein derimot, utfordrer bydamene til å kjøre hundespann. Det blir dramatisk når det viser seg at hundene løper mye fortere enn forventet, og ulykken er plutselig et faktum.

torsdag 05.03.2015

Gøy på landet (4)

06:45 på TVNorge

(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. Det er siste dag i Målselv kommune, og dagen byr på fysiske utfordringer. Bjørn Olav inviterer opp i klatreveggen, og blir spesielt imponert over en av damenes ferdigheter. Øystein tar mot til seg, og ber om alenetid med hver og en av dem. Det ser ut til at det er spesielt ei byjente som har gitt et meget godt inntrykk. Der er klart for at damene må bestemme seg for om de skal gå av bussen, eller bli med videre på tur.