} Ungkaren - 4 treff - Se.no: TV-guide - se hele ukas TV-program

4 søketreff på:

Søk

På tv (11)

mandag 27.02.2017

Ungkaren Australia (6)

11:25 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 6) Tim tar med alle jentene på date til en gård der de mater dyrene og det arrangeres en stor låvefest. Senere blir Natalie med Tim på en singeldate der de klatrer i Blue Mountains og utforsker grotter og klipper. Flere av jentene får alenetid med Tim, og en av dem gir Tim det han beskriver som «et eventyrlig» kyss.

tirsdag 28.02.2017

Ungkaren Australia (7)

11:25 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 7) Danielle og Tim flyr til Berowa Waters for å spise en romantisk lunsj. Senere blir noen av jentene med på en gruppedate der de skal trene valper som skal bli førerhunder. Og mens de bader en av valpene, merker Tim og Ali at de har kjemi.

onsdag 01.03.2017

Ungkaren Australia (8)

11:25 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 8) Tim og jentene samles på Eco Beach for en felles båttur. Natalie er redd for å være på havet, så hun blir igjen. Jentene soler seg og drikker champagne. Penny åpner seg opp for Tim, og forteller at hun kan falle for ham. Og en av jentene deler lidenskapelige kyss med Tim under en singeldate.

torsdag 02.03.2017

Ungkaren Australia (9)

11:25 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 9) Rochelle får sin første singeldate med Tim, og de kjører til Willie Creek der de drar på båttur og fisker eller perler. Gleden er stor når Rochelle finner en diger perle. Etter å ha delt en flaske champagne nyter de spabehandling. Senere drar Sarah, Danielle og Ali på gruppedate med Tim, og en av dem havner på sykehus!

fredag 03.03.2017

Ungkaren Australia (10)

11:25 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 10) Det er fem jenter igjen i herskapshuset, og Tim tar med seg Katherine på date. Etter å ha drukket champagne i en lekker limousin, blir Katherine overrasket med radiobiler, klovner og sukkerspinn i en temapark. Resten av jentene blir med Tim på et kunstgalleri der rommene er fylt med jentenes personlige eiendeler.

mandag 06.03.2017

Ungkaren Australia (11)

11:00 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 11) Tiden er kommet for at Tim skal møte familiene til de gjenværende jentene. I Goulburn hilser han på Annas familie og Rochelles familie treffer han i Perth. Deretter går turen til Danielles familie på the Gold Coast og Alis familie møter han i Adelaide. En av jentene innrømmer at hun har blitt forelsket i Tim, men responsen er ikke helt som hun hadde håpet på.

tirsdag 07.03.2017

Ungkaren Australia (12)

11:00 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 12) Det er tre jenter igjen, og Tim inviterer hver og en av dem til å tilbringe en natt sammen med ham. Først henter han Ali i en sportsbil og kjører til The Blue Mountains der de har en romantisk piknik etterfulgt av middag i en hytte med levende lys. Deretter tar Tim med seg Rochelle på en båttur der de bader og spiser. Og til slutt møter han Anna over en champagnelunsj etterfulgt av en romantisk middag. Og før roseseremonien velger Tim ut en forlovelsesring til sin utvalgte.

onsdag 08.03.2017

Ungkaren Australia (13)

11:00 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 13) Finale! Tims familie kommer til Thailand for å hjelpe ham med sitt endelige valg. Anna gir Tim en boks som inneholder flere kort der det står hva hun elsker ved ham. Og under en romantisk middag forteller Rochelle hva hun føler for ungkaren. Deretter er det duket for den aller siste roseseremonien.

torsdag 09.03.2017

Ungkaren Australia (14)

11:00 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 14) Alle ungkarskvinnene samles for å snakke om sine erfaringer med å bo i ungkarsboligen og hvordan det var å date Tim. De diskuterer også forholdene jentene imellom, og noen har fortsatt noe uoppklart med Tim.

fredag 10.03.2017

Ungkaren (1)

09:45 på FEM

(The Bachelor) Amerikansk realityserie. (1901) Den heldige ungkaren som får sjansen til å finne ekte kjærlighet hos sin kommende brud er 33 år gamle Chris Soules. Han er en sexy bonde fra en liten by i Iowa, som håpet på å finne kjærligheten med ungkarskvinnen Andi Dorfman. Nå begynner det romantiske eventyret hvor en av 30 ungkarskvinner skal prøve å vinne hjertet til Chris. Programleder:Chris Harrison.

lørdag 11.03.2017

Ungkaren

22:45 på tv2bliss

(The Bachelor) Amerikansk komedie fra 1999. 29 år gamle Jimmy har vært sammen med kjæresten Anne i tre år. Han bestemmer seg for å fri til henne, men blir så nervøs at han spolerer det, og Anne takker nei. Kort tid etter dør bestefaren til Jimmy, og han finner ut at han står som arving til hundre millioner dollar - forutsatt at han gifter seg før han fyller 30 - som er dagen etter. Dermed må han ut på jakt etter en brud. Medvirkende:Renée Zellweger, Chris O'Donnell, Artie Lange. Regi:Gary Sinyor.