Vi har forøyeblikket problemer med innlogging på se.no, alle andre tjenester fungerer som normalt. Vi jobber med å løse saken. Lukk

2 søketreff på:

Søk

På tv (2)

fredag 31.10.2014

Ungkaren

23:00 på TV 2 Film

(The Bachelor) Amerikansk romantisk komedie fra 1999. Jimmie er en kjekk, ung og rik mann som nyter sine ungkarsdager etter beste evne. En dag treffer han Anna, en vakker og dyktig fotograf, og vips! så er han hodestups forelsket. Han planlegger et frieri, men Anna forsvinner plutselig til Beijing på et fotooppdrag og midt oppi det hele dør Jimmies bestefar. Bestefarens bortgang medfører en arv på 100 millioner dollar, men arven har en fiffig betingelse: Han må gifte seg innen 24 timer. Medvirkende:Renée Zellweger, Chris O'Donnell, Artie Lange. Regi:Gary Sinyor.

mandag 03.11.2014

Ungkaren i paradis (1)

22:00 på FEM

(Bachelor in Paradise) Amerikansk realityserie. Tidligere deltakere i «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen» får en ny sjanse til å finne sine sjelevenner. Deltakerne bor sammen i et isolert paradis mens romantikken blomstrer og nye forhold innledes. Det blir nye tvister, sjokkerende overraskelser og uventede gjester. I tillegg oppstår noen av de minst sannsynlige og uventede forholdene i seriens historie.