} Ungkaren - 4 treff - Se.no: TV-guide - se hele ukas TV-program

4 søketreff på:

Søk

På tv (16)

onsdag 31.08.2016

Ungkaren Australia (1)

10:55 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 1) Tim Robards, en suksessrik, 30 år gammel kiropraktor fra Sydney, Australia, holder et cocktailparty for å møte de 25 kvinnene som skal konkurrere om hans oppmerksomhet. I sine samtaler med hver og én av kvinnene får han høre om alt fra Alis forkjærlighet for boksing til Belles baktanke med krystallen hun gav ham. Resten av ungkarskvinnene forsøker seg på varierte taktikker for å skille seg fra mengden.

torsdag 01.09.2016

Ungkaren Australia (2)

11:15 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 2) Sarah blir overlykkelig når Tim velger henne til sin aller første singeldate. Daten innebærer en tur i en privatjet til Byron Bay, der de rir på hester og har piknik på stranden. På gruppedaten senere gjennomfører de en glamorøs fotoshoot for TV Week magazine. Danielle velges ut som den som blir tatt bilde av alene sammen med Tim.

fredag 02.09.2016

Ungkaren Australia (3)

11:15 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 3) Tim velger ut Anna til å bli med ham på en helikoptertur til The Blue Mountains der de kan gå om bord i en taubane som er hengt opp 270 meter over trærne. For å teste ut Annas eventyrlyst inviterer Tim henne til en piknik på toppen av taubanen.

lørdag 03.09.2016

Ungkaren Australia (5)

18:50 på FEM

(The Bachelor Australia) Australsk realityserie. (Bridge Climb/Bubble Soccer) Mens støvet legger seg etter kysset fra det forrige cocktail partyet blir Nina tatt med på en nervepirrende date på toppen av Sydney Harbour Bridge. Kommer hun til å ta en verdensrekordutfordring? På en gruppedate spiller ungkarskvinnene fotballkamp.

mandag 05.09.2016

Ungkaren Australia (4)

11:35 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 4) Tim og Ali bokser på en date, og han kysser henne. Senere leder Tim an en dodgeballkamp, hvor vinneren får en spadag sammen med ham. Han tilbringer også litt alenetid med Rochelle, i håp om å få henne til å åpne seg litt mer for ham.

Ungkaren Australia (6)

20:30 på FEM

(The Bachelor Australia) Australsk realityserie. (Groundhog Date) Med ti ungkarskvinner igjen, begynner Sam å få dårlig tid til å finne kjærligheten. Han tar tre kvinner med på hver sin date med samme tema. Kveldens cocktail party blir det vanskeligste så langt.

tirsdag 06.09.2016

Ungkaren Australia (5)

11:35 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 5) Tim tar med seg noen av jentene på seiltur, der en av dem avslører at hun ikke kan se Tim inn i øynene fordi hun da får så lyst til å kysse ham. En annen blir sjøsyk, noe som leder til noen pinlige øyeblikk. Senere inviterer Tim med seg en av jentene hjem på en romantisk middag mens to andre blir invitert på en «Askepott-date» der de kler seg i praktfulle kjoler.

onsdag 07.09.2016

Ungkaren Australia (6)

11:35 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 6) Tim tar med alle jentene på date til en gård der de mater dyrene og det arrangeres en stor låvefest. Senere blir Natalie med Tim på en singeldate der de klatrer i Blue Mountains og utforsker grotter og klipper. Flere av jentene får alenetid med Tim, og en av dem gir Tim det han beskriver som «et eventyrlig» kyss.

torsdag 08.09.2016

Ungkaren Australia (7)

11:35 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 7) Danielle og Tim flyr til Berowa Waters for å spise en romantisk lunsj. Senere blir noen av jentene med på en gruppedate der de skal trene valper som skal bli førerhunder. Og mens de bader en av valpene, merker Tim og Ali at de har kjemi.

fredag 09.09.2016

Ungkaren Australia (8)

11:40 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 8) Tim og jentene samles på Eco Beach for en felles båttur. Natalie er redd for å være på havet, så hun blir igjen. Jentene soler seg og drikker champagne. Penny åpner seg opp for Tim, og forteller at hun kan falle for ham. Og en av jentene deler lidenskapelige kyss med Tim under en singeldate.

lørdag 10.09.2016

Ungkaren Australia (6)

19:00 på FEM

(The Bachelor Australia) Australsk realityserie. (Groundhog Date) Med ti ungkarskvinner igjen, begynner Sam å få dårlig tid til å finne kjærligheten. Han tar tre kvinner med på hver sin date med samme tema. Kveldens cocktail party blir det vanskeligste så langt.

mandag 12.09.2016

Ungkaren Australia (9)

11:45 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 9) Rochelle får sin første singeldate med Tim, og de kjører til Willie Creek der de drar på båttur og fisker eller perler. Gleden er stor når Rochelle finner en diger perle. Etter å ha delt en flaske champagne nyter de spabehandling. Senere drar Sarah, Danielle og Ali på gruppedate med Tim, og en av dem havner på sykehus!

Ungkaren Australia (7)

20:30 på FEM

(The Bachelor Australia) Australsk realityserie. (Treasure Hunt/Simple Life) Emily får endelig sjansen til å imponere Ungkaren når han tar henne med på en romantisk utflukt hun vil sette pris på resten av livet. På gruppedaten lever kvinnene det enkle livutendørs, noe som ikke er like lett for alle å takle. Senere blir det kyssing på låvedansen.

tirsdag 13.09.2016

Ungkaren Australia (10)

10:35 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 10) Det er fem jenter igjen i herskapshuset, og Tim tar med seg Katherine på date. Etter å ha drukket champagne i en lekker limousin, blir Katherine overrasket med radiobiler, klovner og sukkerspinn i en temapark. Resten av jentene blir med Tim på et kunstgalleri der rommene er fylt med jentenes personlige eiendeler.

onsdag 14.09.2016

Ungkaren Australia (11)

10:05 på FEM

(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. (Episode 11) Tiden er kommet for at Tim skal møte familiene til de gjenværende jentene. I Goulburn hilser han på Annas familie og Rochelles familie treffer han i Perth. Deretter går turen til Danielles familie på the Gold Coast og Alis familie møter han i Adelaide. En av jentene innrømmer at hun har blitt forelsket i Tim, men responsen er ikke helt som hun hadde håpet på.