Vi har forøyeblikket problemer med innlogging på se.no, alle andre tjenester fungerer som normalt. Vi jobber med å løse saken. Lukk
 

Ja, vi elsker Hollywood

Om serien

Stjernestylisten Jan Thomas reiser tilbake til sin hjemby gjennom 20 år, Los Angeles, for å treffe norske karrierekvinner som har gjort suksess og lever spennende og glamorøse liv i Hollywood.

– Her er vi så langt fra janteloven som det er mulig å komme, sier Jan Thomas. – Man har lov til å vise at man har suksess, og det er tillatt å ha store drømmer.

Kampen for å lykkes i Hollywood kan være tøff, de norske kvinnenes suksess er ikke kommet av seg selv. I en by der kontakter, penger og utseende betyr alt, blir kvinnene stilt overfor tøffe etiske dilemmaer i den evige kampen for å nå toppen. Som entertainer og tidligere Grand Prix-vinner Torill Ravnaas (61) sier: - It’s who you know and who you blow...

Ravnaas har hatt stor suksess med sine show i USA og planlegger nå sitt comeback på norske scener fra sin luksusvilla i Hollywood Hills.

Supermodell Monica Hansen, parfymedronning Tova Borgnine, samt helseguru og tidligere playmate Lillian Müller er blant kvinnene som i serien forteller om hvordan de har bygget sine egne karrierer i nådeløse Hollywood.

Hollywood er også sentrum for en alternativ livsstil. Artisten Solvei McKenna bodde to år i et indianerreservat før hun flyttet til Los Angeles og er i dag en av de viktigste stemmene innenfor den spirituelle musikken. Hun er også yogalærer for en rekke kjente skuespillere og har Hiltonfamilien på kundelisten.

Neste episoder på TV

Ja, vi elsker Hollywood går ikke på tv de neste syv dagene. Feil? Send oss en e-post