:
 

Snute - Ved hjelp av forkledninga tror geita den går usett forbi

DYR MED PERSONLIGHET: Du merker fort når kjæledyret ditt har stått opp på feil fot, og alle dyr har sin spesielle måte å vise det på.

DYR MED PERSONLIGHET: Du merker fort når kjeledyret ditt har stått opp på feil fot, og alle dyr har sin spesielle måte å vise det på.

Snute

DYRENES RARE VERDEN: I Snute oppsøker programleder Malin Mindresunde dyr i ulike størrelser og fasonger. Hun deler også sine favorittklipp fra dyreverden med søte, snille, sinte og rare dyr.

Vis merVis mindre
Snute

Ved hjelp av forkledninga tror geita den går usett forbi

DYR MED PERSONLIGHET: Du merker fort når kjæledyret ditt har stått opp på feil fot, og alle dyr har sin spesielle måte å vise det på.

Snute

Ikke helt som hund og katt: Pus får komme tett på med de «varme» potene

DYR MED MENNESKELIGE EGENSKAPER: Det er ikke bare barn som tar etter hva vi gjør. Også dyr kan læres opp til det meste, og får til de utroligste ting.

Snute

Legger hodet i krokodillens gap, men heldigvis lar den seg ikke friste

SULTEN SOM EN ULV: Våre firbente venner får i seg mye rart, og er nysgjerrig på hvordan ting smaker. Se hvordan disse dyrene lurer til seg det meste.

Snute

Katten får en våt overraskelse i møte med slangen

KATTEVASK: Noen dyr elsker å plaske i vannet, noen hater det. Noen bruker vannet til lek eller jakt etter mat. Disse dyrene har i hvert fall sitt spesielle forhold til vann.

Snute

Corso vil bare ut og leke, men skjønner ikke hva det er som stopper ham

DUM SOM EN SAU: Det er så flaut å gå på trynet eller gli på isen foran masse mennesker. Men det er ikke bare vi som dummer oss ut, disse dyrene er så søte når de prøver og prøver, men ikke får det til.

Snute

Trodde de hadde kjøpt en minigris. Så begynte den å vokse

MENNESKETS BESTE VENN: Vi gjør alt for våre dyr, og ofte gjør de alt for oss. Men det er ikke alltid dyra klarer å formidle dette på riktig måte.

Snute

Hunden Ace hadde vært til ingen nyttte om huset hadde blitt ranet

ER DU LIKE FLINK?: Vi elsker når vi kan imponere med en tryllekunst eller når vi kan vise oss fram med noe vi har øvd på. Der ligner vi ganske mye på disse dyrene her.

Snute

Agustina gir alt i Ipad-spillet. Så kommer hun borti feil knapp

ØVELSE GJØR MESTER: Sjekk hva disse dyrene kan lære seg med bare litt trening.

Snute

Krabben lever farlig når den sultne blekkspruten har bestemt seg

DET KAN VÆRE FARLIG Å BY PÅ SEG SELV: Ikke alle dyr er like glad i oppmerksomhet. Det fikk dyrevennen Malin erfare da hun skulle besøke noen sjenerte lamaer.

Snute

Rytteren legger på sprang når dromedaren bestemmer seg for å løpe forbi rushtrafikken

HEI HVERDAG: Dyrene gjør sitt beste for å tilpasse seg rutinene til oss mennesker. Men det er ikke alltid vi liker å tilpasse oss dyrenes måte å legge opp dagen på.

Snute

Alt går galt når hesten nekter å hoppe

IKKE ALLTID LIKE LETT Å FORSTÅ: Når dyrene våre er ufrivillig morsomme er det vanskelig å ikke le av dem. Enda bedre er det når vi får fanget disse øyeblikkene på film.

Snute

Rett før han skal ta seg en bit kommer måken

OMSORGSFULLE VESEN: Mye kan tyde på at dyr får like dårlig samvittiget som oss mennesker når de gjør noe galt, men det gjelder ikke for alle.

Snute

Knekker sammen i latter når hunden begynner å snakke

SE PÅ MEG NÅ, DA: De fleste av oss setter pris på å få oppmerksomhet fra andre, noe som også gjelder dyrene våre. Men av og til kan man tiltrekke seg ufrivillig oppmerksomhet.

Snute

Pus vet ikke at denne rampestreken vil straffe seg

TØFFEST I GATA: Det er viktig å ha trua på seg selv, og ta utfordringene på strak arm. Men det er ikke alltid ting går som planlagt.

Annet fra SE.no